Waarom is Relatie Coaching nodig?

relatie coachingDe coaching relatie is uniek en krachtig en kan je ook echt helpen vervulling te vinden in je leven en relaties. Hieronder vindt je enkele belangrijke redenen om een Relatie Coach in de arm te nemen, allemaal zijn overtuigend genoeg om je eigen coach vandaag nog te bellen.

Redenen voor relatie coaching

 

 1. Je hecht grootte waarde aan relaties. Het  bouwen  van  persoonlijke en professionele relaties die je ook echt vervullen is een prioriteit. Je realiseert je dat je succes en de kwaliteit van leven direct verbonden zijn met de kwaliteit van je relaties.
 2. Je zet je in voor succes. Je bent serieus over het hebben van een gelukkig leven samen en goede banden met familie, kennissen, collega’s en de gemeenschap.
 3. Je wilt resultaten. door met een coach te werken bereik  je snellere resultaten dan wanneer je het op eigen houtje doet.
 4. Je bent bereid om te leren. Je realiseert je dat je niet weet wat je niet weet, en je successen in de toekomst kunnen afhankelijk zijn van de toegang tot nieuwe relatie vaardigheden en kennis.
 5. Je bent klaar voor actie. De hulp van een coach kan het meest effectieve middel zijn om  nieuwe kennis in de praktijk te vertalen naar actie. Een van de meest onmisbare taken van een coach is om je te helpen gebruik te maken van wat je al weet om effectieve keuzes te maken en de benodigde acties te nemen die nodig zijn om succesvol te zijn.
 6. Je staat open voor hulp. Een Relatie Coach helpt je om jouw relationele vaardigheden te evolueren en ontwikkelen die  van cruciaal belang zijn voor je zakelijk succes en persoonlijke ontplooiing. Het proces van zelf-ontdekking, hulp bij het onderhouden van goede relaties en de kennis over het maken van succesvolle relatie keuzes die je niet uit een boek leert.
 7. Je wilt je content voelen. Je wilt geen genoegen nemen met minder of, het risico lopen te falen en je bent bereid om jezelf het geschenk te geven van de benodigde steun om succesvol te zijn.
 8. Je wilt eerlijk zijn naar jezelf. Een Relatie Coach helpt je eerlijk te zijn met jezelf, hij/zij helpt elke neiging te neutraliseren die je mocht hebben om genoegen nemen met minder dan wenselijk en is goed in het verstrekken van “reality checks” en wordt jouw klankbord.
 9. Je wilt proactief zijn. Een Relatie Coach helpt je bij het oplossen van problemen wanneer ze nog klein zijn.
 10. Je wilt je beperkingen overwinnen. Een Relatie Coach geeft je de breedste visie, zonder angsten en beperkingen en helpt je obstakels en uitdagingen te overwinnen.
 11. Je wilt verantwoordelijkheid nemen. Een Relatie Coach helpt je verantwoordelijkheid te nemen voor de kwaliteit van je relaties, zodat je deze naar je eigen gevoel en ideeën kunt invullen.
 12. Je wilt authentiek zijn. De wereld van vandaag zit vol uitdagingen, het vinden van en het verblijven op je eigen pad, het vertellen van je waarheid, en het maken van keuzes die het beste bij jou passen. Een Relatie Coach helpt je bij het identificeren en het leven van het leven dat jij echt wilt.
 13. Je wilt balans in je leven. Het leven is gevuld met mogelijkheden en tegenstrijdige keuzes. Je herkent het belang van het creëren en behouden van het evenwicht in relaties, met inbegrip van die je hebt met jezelf.
 14. Je wit nieuwe mogelijkheden voor je relaties. Je erkent dat een gezonde relatie moet groeien en dynamisch is. Een van de ergste dingen in een relatie is om alles maar voor lief en vanzelfsprekend te nemen. Een Relatie Coach helpt je vanzelfsprekend om meer voldoening in je leven en relaties te ontdekken en te implementeren.

Wil je starten met relatie coaching?

Neem contact op met Ulticoach of bel 040-8448215 en maar en afspraak voor relatie coaching.