Starten met relatie coaching?

relatie coaching

Je relatie is niet meer goed.

Er zijn spanningen, en op deze manier wil je niet meer verder.

Maar je bent niet zeker meer of en hoe je jullie relatie wilt of kunt repareren.

Willen jullie samen met deskundige begeleiding werken aan jullie toekomst?

Waarom is relatie coaching nodig?

Er kunnen verschillende oorzaken (en vaak ook een combinatie van oorzaken) zijn waardoor je relatie nu niet is wat je er van verwacht had. Verlies van aantrekkingskracht. Vreemdgaan. De verschillen die je beiden hebt, en waar je nu last van begint te krijgen. Een steeds slechter wordende communicatie. Culturele botsingen, financiële problemen, werkloosheid, samengestelde gezinnen, seksuele problemen, conflicten over het opvoeden van de kinderen, boosheid, ziekte. Teveel om op te noemen.

Je bent inmiddels beland in een situatie waarbij je relatie stress geeft. Je hebt verdriet, zorgen en angst. Het gevaar dat dit doorwerkt in lichamelijke of psychische klachten, depressie, licht op de loer. Ook kunnen jullie problemen invloed hebben in de familie situatie, werk en vriendschappen. Misschien hoop je nog dat de problemen vanzelf of met wat aandacht overgaan. Maar je kunt nu ook besluiten om hulp in te schakelen.

Relatie coaching met Ulticoach

Onze therapie is er op gericht om jullie relatie weer gezond en goed te krijgen. Om oude wonden te helen. Om conflicten op te lossen. Vertrouwen te herstellen. Elkaar beter begrijpen, begrip te hebben voor elkaars pijn. Beter te kunnen luisteren en beter je gevoelens kunnen uitspreken.

Relatie coaching zal jullie veel inzichten geven en we werken aan de basis van jullie relatie.

Wil je meer weten, bel ons dan of vul het contact formulier in voor een consult over relatie coaching