Executive Coaching, want leiderschap begint aan de top!

 

De resultaten voor executive coaching kunnen onder andere het volgende zijn:

 • Geen enkele concurrent kan het tegen je opnemen, zelfs niet als ze hun product tegen een lager tarief dan dat van jouw verkopen.
 • Je kunt tot negen keer meer respons halen met dezelfde handelingen die je al maakt.
 • Leer het ware geheim van de opbouw van de meest succesvolle bedrijven ter wereld. Het is een zin dat alles verandert.
 • In de loop der jaren heeft Ulticoach geconstateerd dat er een handjevol gebieden van vaardigheden zijn die elk bedrijf naar de top van hun markt kan katapulten. Leer deze vaardigheidsgebieden, maar nog belangrijker is, het geheim van meesterschap te bereiken binnen elk van die gebieden.
 • Leer hoe te denken als een ware meester van bedrijfsstrategie. Geen enkele andere coach legt de kracht en de praktische toepassing van de strategie zo effectief uit als Ulticoach doet.

Tijdens deze executive coaching sessies leert u de geheimen, zoals gebruikt door Ulticoach. En het geweldige nieuws is dat het niet moeilijk is!

Ulticoach heeft geconstateerd dat het echte geheim in het verbeteren van bedrijven niet het proberen van 4000 dingen is, maar het beseffen dat er slechts een handjevol dingen zijn die gedaan moeten worden die een enorme impact hebben – als je er goed in wordt – wat ook niet moeilijk is!

Enkele gebieden waar het voor je nodig is een meester in te worden – en hoe gemakkelijk het te leren is.

 • Weet je hoe een effectieve vergadering te leiden? Er zijn geheimen om dat te doen, de meeste leidinggevenden zijn pathetisch als het gaat om het hebben van een zeer productieve vergadering – al dan niet met prospects of zelfs hun eigen personeel.
 • Ken je de verplichte tijd die elke dag besteed zou moeten worden om zich te richten op de groei van je organisatie, zodat het niet failliet gaat? Er is een eenvoudige regel. Volg die en je zult de concurrentie verpletteren.
 • Weet je dat voor iedere interactie met een cliënt er tot zo’n 14 dingen zijn die de aandacht vragen om die prachtige kansen te maximaliseren? Lees dat nog eens! Stel je voor. Elke interactie met de klant kan tot 14 maal krachtiger zijn als je deze eenvoudige inzichten kent.

Executive coaching helpt je als (top) bestuurder, manager of ondernemer om de juiste keuzes te maken in je functie en/of loopbaan. We weten allemaal, het is soms eenzaam aan de top. Vandaar dat Ulticoach u bijstaat.

Wie snapt de dilemma’s? Wie kan zonder inmenging van eigenbelang, je adviseren, meedenken of van repliek dienen? Is er eigenlijk wel iemand die het lef heeft om jouw keuzes en beslissingen kritisch te bevragen?

Als (top) ondernemer of bestuurder weet je als geen ander dat je positie uitbouwen en behouden een kwestie is van politiek en invloed. Alle verantwoording ligt op jouw bordje. Daadkracht en richting worden van je gevraagd. En daar wordt je ook op afgerekend.

Soms zoek je repliek een sparringpartner, iemand die je gedachten verder brengt dan datgene dat jezelf al had bedacht. Toch?

Oké, denk je nu. Je heeft toch enkele goede vrienden of bekenden in min of meer dezelfde positie als jijzelf. Wat maakt dat een coach zoveel meer kan dan een van hen? Wat is eigenlijk de toegevoegde waarde?

Laat ons de vraag pareren met enkele tegenvragen:

 • In hoeverre is die ‘vriend’ in staat om door te vragen en zaken echt boven tafel te krijgen?
 • Op welke manier weet je dat hij of zij je helpt om ‘jouw weg’ te vinden en gaan, in plaats van dat je een goedbedoeld advies krijgt over hoe de ander het heeft gedaan?
 • Op welke manier stel je zeker dat alles dat je zegt later niet tegen je gebruikt wordt? Als je van functie verandert, als je elkaar in een andere hoedanigheid nog eens nodig heeft.

De rol die executive coaching voor je kan spelen is evident:

 • Je kunt vrijuit praten en hardop nadenken met iemand die geen direct belang heeft bij jouw keuzes.
 • Je kunt scenario’s onderzoeken.
 • Je voorkomt dat macht en politiek tegen jee gaan werken.
 • Daarnaast kan je ook je persoonlijke marktwaarde verkennen.

De ter zake kundige executive coaching van Ulticoach biedt uitkomst. Onze coaches zijn hoog opgeleid, empathisch en weten van wanten. 100% vertrouwd zijn zij jouw luisterend oor. En zonder enig voorbehoud geven ze je de repliek die je nodig heeft. Niet gehinderd door enig persoonlijk belang bij de uitkomst van jouw keuzes.

Neem contact op met Ulticoach voor de sparring partner die je wilt.