Relatie Coaching

Geen wachttijden!

Wat kan relatie coaching voor jou en jouw partner opleveren?

  • Verbetering van jullie communicatie
  • Vergroten van begrip naar elkaar toe
  • Verhelderen van je persoonlijke wensen en gevoelens
  • Het versterken van jullie kracht als partners

Via een kosteloos intakegesprek kan je beoordelen of er voldoende click bestaat om de coaching te starten. Is jullie eerste indruk goed, dan wordt een aantal gesprekken ingepland.

Tijdens deze bijeenkomsten kan je rekenen op de inzet van diverse coaching technieken en oefeningen, waarbij jouw persoonlijkheid aan de orde komt, we ingaan op ieders principes, behoeftes, talenten, ambities, valkuilen en belemmeringen. Daarbij wordt ieder in zijn waarde gelaten en zorgt de coach voor een respectvolle benadering.

Er wordt zoveel mogelijk uitgegaan van het nu. Het verleden doet er toe voor zover het nu van invloed is op het geluk van jullie relatie. Er wordt aandacht besteed aan de gesprekken en we doorbreken de patronen waarin je vastloopt. We reiken handvatten aan om valkuilen te ontwijken en in plaats daarvan een opbouwend gesprek te voeren.

Onze relatie coaching in kernwoorden:

  • Focus op communicatie
  • Iedere sessie een nieuwe stap
  • Kosteloos intake-gesprek
  • Speciaal programma voor crisissituaties

Communicatie

Waar een relatieprobleem is, zit altijd ook een communicatieprobleem. De problemen stapelen zich op, frustraties en irritaties nemen toe: Je zit in een spiraal omlaag. Wij hebben een methode ontwikkeld waarin we nauwkeurig met je meekijken waar het mis gaat, zodat je het zelf ook gaat zien en weer grip op jouw communicatie krijgt. En je krijgt concrete handvatten om zulke situaties te keren.

De gesprekken

Als jullie gesprekken beter lopen, komt er weer ruimte voor echte onderwerpen: over hoe jullie als man en vrouw voor elkaar bent geworden en hoe je wilt zijn, over intimiteit en seksualiteit, over de opvoeding van de kinderen.

Wij begeleiden een aantal gesprekken over onderwerpen die voor jullie cruciaal zijn, en coachen jullie om allebei precies te kunnen zeggen hoe het voor jullie zit zonder dat het voor de ander bedreigend of kwetsend wordt.

Cliënten ervaren de openheid die zo ontstaat vaak als een grote opluchting.

Korte programma’s

Omdat wij werken volgens een eigen programma, in iedere sessie een nieuwe stap zetten en de vaart erin houden, zijn onze programma’s intensief en kort. Afhankelijk van jullie situatie streven wij ernaar om je met maximaal zeven of acht sessies op een nieuwe koers te zetten.

 
Comments are closed.