Personal Coaching

Personal Coaching is een investering in jezelf. Het is een effectieve vorm van persoonlijk onderhoud. En zoals dat geldt voor een auto… bereik je een beter, sneller, comfortabeler en effectiever resultaat met een goed onderhouden voertuig.

Er zijn helaas mensen die meer investeren in het onderhoud van hun auto of in hun uiterlijk dan in hun eigen persoonlijkheid en psychisch welbevinden.

Toch ervaren we alleen door een gezonde persoonlijke ontwikkeling geluk, voldoening en resultaat in ons leven.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Soms kan het zijn dat je privé of in je werk aanloopt tegen bepaalde barrières of tegen bepaalde gewoontes of gevoelens in jezelf. Hoewel je mogelijk op veel gebieden goed functioneert, kan dat toch je ontwikkeling en je gevoel van welbevinden ernstig hinderen. Het kan ook zijn dat je merkt dat je leven steeds meer energie gaat kosten, of dat je jezelf tegenwerkt. Of dat je niet precies weet wat je wilt of hoe je voor elkaar kunt krijgen wat je wilt.

Kortom, er kunnen tal van kleine of grotere obstakels zijn die je leven, je carrière of je geluk belemmeren. Ook kan het zijn dat je merkt dat het verstandig is om tijdig en voor een bepaalde periode te werken met een coach, om je persoonlijke groei te stimuleren of om problemen te voorkomen.

Neem contact met Ulticoach op als je meer wilt  weten over personal coaching.
Comments are closed.